Позвънете на
+359883350400

Начини за доставка

   

Доставка

Вашата поръчка означава много за нас.

Затова ние се стараем да предлагаме бързи, безопасни и надеждни възможности за доставка за всяка стока.

 

Цената за доставка за поръчки до 300 лв е на стойност 7 лв.

Цената за доставка за поръчки над 300 лв е безплатна.

 

Опции за доставка:

-Доставка до собствен адрес

 

Срок на доставка

Поради огромното разнообразие от стоки срокове на доставка варират от 1 до 3 дни (стига изделието да е налично и произведено). Ние се ангажираме всеки път да Ви подаваме адекватна информация за ситуацията и да Ви дадем точен срок, който съгласуваме с Вас предварително (преди да изпратим стоката) на посочения от Вас телефон или имейл. Ние се стараем избраните от Вас продукти, да бъдат доставени максимално бързо и удобно до дома Ви. Куриерите извършват доставките в рамките на работния ден и не можем да Ви посочим точен час на доставка.

 

Възможно е поръчани продукти да бъдат с изчерпана наличност в България и да е необходим транспорт от завод или складове в Европейския съюз или трети страни. Екипът ни ще Ви информира за ориентировъчните срокове за доставка, но е възможно възникването на форсмажорни обстоятелства. При наличие на форсмажорни обстоятелства, фирмата запазва правото си за предоговаряне на условията.

 

Преглед на пратката

Всички пратки са с включена опция преглед, за да прегледате продуктите преди да ги получите. Ако при получаването на поръчани продукти до адрес или в офис на куриерска фирма установите, че продуктите са повредени по време на транспорта, моля, попълнете "протокол за увреденена пратка".

Сравнение на продукти