Позвънете на
+359883350400

Как да изберем качествени подови настилки

22.07.2022 21:13:52

Как да изберем качествени подови настилки

Съвременен интериорен дизайн с избор на подово покритие.

Дизайнът на дома може да се оприличи с едно пътуване във времето с решаването на много казуси пълни с неизвестни. Един низ от последователни малки стъпки, които определят така очаквания резултат утре. Това е изграждане на щастие в бъдеще време. Мигове на очакване и тръпка на нетърпение. Едно вълнуващо пренареждане и изграждане. Всичко започва от първоначалния хас. Нужно е много работа и търпение, за да се радва човек на нов и модерен интериор.

След ремонта на жилището, можем да очакваме постигането на комфорт, елегантност и лукс и това да се слее в красив интериор, белязан и от пленяваща сетивата уют и топлина. Улавяме блясъка на мраморни или гранитни акценти или в естествената прелест на гранитогрес имитиращ дървесен фладер. Това допълва усещането за лукс и благородство и е един от най-използваните в интериора за дома със средна или внушителна квадратура и модерен дизайн.

Да поканиш природата у дома и то в градски апартамент, като комбинираме класически елементи и естествени материали.

Интериорния дизайн е като изкуство, което превръща дома в музей на добрия вкус. Използваме сдържан, но съдържателен подход към дизайна и се вписваме  в определена архитектура. В резултат обикновено се получава просторен и светъл дом, който със своя уникален стил ни създава условия да се фокусираме върху насладата от живота.

Да се чувстваш щастлив в собствения си дом. Всяко помещение да притежава свой стил, да се усеща уюта на естествените материали, да се създаде дом с характер и неповторимост.

Модерно направеното жилище се нуждае от определени инвестиции, за да впечатли с удобство и стил, дизайн и комфорт.

Сега е момента да изразиш себе си чрез ремонта който правиш, да сложиш подписа си под идеите си. Ако имаш мнение и неподправен вкус, който си е лично твой. Знаеш какво искаш. Представяш си твоето жилище в класически стил и в нежни нюанси, допълващи се в уютна атмосфера на бяло, бежово и тюркоазено. Искаш да заложиш на красотата и лукса, в същото време в цялата композиция трябва да има и много практичност. Готов си да изградиш много цветни впечатления, които не се сливат с останалите.

Крайната цел е да постигнем едно уютно пространство за едно модерно семейство, което държи на комфорта, а в същото време и на естетиката и функционалността.

Гранитогрес

Блог статии за категория гранитогрес

Как да изберем качествени подови настилки

Как да изберем качествени подови настилки

Крайната цел е да постигнем едно уютно пространство за едно модерно семейство, което държи на комфорта, а в същото време и на естетиката и функционалността. Крайната цел е да постигнем едно уютно пространство за едно модерно семейство, което държи на комфорта, а в същото време и на естетиката и функционалността. 2022-08-16T16:03:38+03:00 Как да изберем качествени подови настилки

<p><span>Съвременен интериорен дизайн с избор на подово покритие.</span></p> <p><span>Дизайнът на дома може да се оприличи с едно пътуване във времето с решаването на много казуси пълни с неизвестни. Един низ от последователни малки стъпки, които определят така очаквания резултат утре. Това е изграждане на щастие в бъдеще време. Мигове на очакване и тръпка на нетърпение. Едно вълнуващо пренареждане и изграждане. Всичко започва от първоначалния хас. Нужно е много работа и търпение, за да се радва човек на нов и модерен интериор. </span></p> <p><span>След ремонта на жилището, можем да очакваме постигането на комфорт, елегантност и лукс и това да се слее в красив интериор, белязан и от пленяваща сетивата уют и топлина. Улавяме блясъка на мраморни или гранитни акценти или в естествената прелест на гранитогрес имитиращ дървесен фладер. Това допълва усещането за лукс и благородство и е един от най-използваните в интериора за дома със средна или внушителна квадратура и модерен дизайн. </span></p> <p><span>Да поканиш природата у дома и то в градски апартамент, като комбинираме класически елементи и естествени материали.</span></p> <p><span>Интериорния дизайн е като изкуство, което превръща дома в музей на добрия вкус. Използваме сдържан, но съдържателен подход към дизайна и се вписваме&nbsp; в определена архитектура. В резултат обикновено се получава просторен и светъл дом, който със своя уникален стил ни създава условия да се фокусираме върху насладата от живота. </span></p> <p><span>Да се чувстваш щастлив в собствения си дом. Всяко помещение да притежава свой стил, да се усеща уюта на естествените материали, да се създаде дом с характер и неповторимост.</span></p> <p><span>Модерно направеното жилище се нуждае от определени инвестиции, за да впечатли с удобство и стил, дизайн и комфорт.</span></p> <p><span>Сега е момента да изразиш себе си чрез ремонта който правиш, да сложиш подписа си под идеите си. Ако имаш мнение и неподправен вкус, който си е лично твой. Знаеш какво искаш. Представяш си твоето жилище в класически стил и в нежни нюанси, допълващи се в уютна атмосфера на бяло, бежово и тюркоазено. Искаш да заложиш на красотата и лукса, в същото време в цялата композиция трябва да има и много практичност. Готов си да изградиш много цветни впечатления, които не се сливат с останалите. </span></p> <p><span>Крайната цел е да постигнем едно уютно пространство за едно модерно семейство, което държи на комфорта, а в същото време и на естетиката и функционалността.</span></p>

Сравнение на продукти